Първата творческа лаборатория

Преса

09 август 2021 Първата творческа лаборатория Театър „Кредо“ стартира първата си творческа лаборатория – начален етап към създаването на поредния спектакъл. Репетициите вървят под диригентската палка на създателката на популярния
24 юли 2021 Кредо лаборатория’2021 Млади актьори, които са завършили НАТФИЗ или други театрални школи, бяха лишени от възможността да запаметяват и произнасят драматургичен текст на сцената, т.е. това, което са учили, и бяха хвърлени в безкомпромисна импровизационна среда.
24 юли 2021 кастинг за новия спектакъл "Творческата Кредо Лаборатория" е първият етап от създаването на новия спектакъл на театъра. В нея се подготвят актьори за участие в бъдещия спектакъл, по текста на който се провеждат репетициите.
24 юли 2021 За приятелство и приключения Творческа лаборатория е първият етап от създаването на новия спектакъл на театър "Кредо". Целта е да се подготвят актьори за участие в представлението, затова обучението е по конкретен текст, който е литературна основа на предстоящата премиера.
24 юли 2021 лятото не е време за почивка През 2022 г. театърът празнува 30-годишен юбилей и вече подготвя новия си спектакъл.
24 юли 2021 Нов спектакъл от творческа лаборатория Театър "Кредо" е пред финал на първия етап от творческа лаборатория по едногодишния проект "кРедоСтарт".
23 юли 2021 Творческа лаборатория „Кредо“ отваря врати Това е първата стъпка към новия спектакъл на театъра, ръководен от създателя му - Нина Диимитрова.
23 юли 2021 Стъпка към новия спектакъл Творческа лаборатория е първият етап от създаването на новия спектакъл на театър "Кредо". Целта е да се подготвят актьори за участие в представлението.
30 май 2021 ОБСЕБЕНА ОТ ЧОВЕКОЛЮБИВИЯ СМЯХ НА ГОГОЛ „Вятърничавото“ човешко племе и по времето на руския класик, и днес не се замисля за буренясалата си духовна градина…
28 май 2021 Спектакълът тръгва на турне За историята на легендарния спектакъл и за престоящите гостувания в театри из страната в студиото на „Култура.БГ“ говори актрисата и режисьор Нина Димитрова.
25 май 2021 Театър „Кредо“ с юбилейно национално турне на спектакъла си „Дневникът на един луд“ „Дневникът на един луд“ е третото Гоголево заглавие в репертоара на театъра след обявения от руската критика за явление в световния театър спектакъл „Шинел“
20 май 2021 Юбилейно национално турне на спектакъла „Дневникът на един луд“ Юбилейно национално турне на спектакъла на „Дневникът на един луд“ по Гогол започва в началото на юни.

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите. Повече информация »

Разбрах