ОБСЕБЕНА ОТ ЧОВЕКОЛЮБИВИЯ СМЯХ НА ГОГОЛ

Преса

30 май 2021 ОБСЕБЕНА ОТ ЧОВЕКОЛЮБИВИЯ СМЯХ НА ГОГОЛ „Вятърничавото“ човешко племе и по времето на руския класик, и днес не се замисля за буренясалата си духовна градина…
28 май 2021 Спектакълът тръгва на турне За историята на легендарния спектакъл и за престоящите гостувания в театри из страната в студиото на „Култура.БГ“ говори актрисата и режисьор Нина Димитрова.
25 май 2021 Театър „Кредо“ с юбилейно национално турне на спектакъла си „Дневникът на един луд“ „Дневникът на един луд“ е третото Гоголево заглавие в репертоара на театъра след обявения от руската критика за явление в световния театър спектакъл „Шинел“
20 май 2021 Юбилейно национално турне на спектакъла „Дневникът на един луд“ Юбилейно национално турне на спектакъла на „Дневникът на един луд“ по Гогол започва в началото на юни.
19 май 2021 Театър „Кредо“ започва турне със спектакъла“ Дневникът на един луд“ „Дневникът на един луд“ е третото гоголево заглавие в репертоара на „Кредо“ след обявения от руската критика за явление в световния театър спектакъл „Шинел“
18 май 2021 С „Дневникът на един луд“ из страната Ще може да го видите в Русе на 1, 2, 3 и 4, на 7 в Силистра и на 9 юни в Добрич.
17 май 2021 Театър „Кредо“ на юбилейно турне с „Дневникът на един луд“ Турнето се реализира с подкрепата на Национален фонд „Култура“ и е част от едногодишния проект на театъра „кРЕдоСТАРТ“.
17 май 2021 Национално юбилейно турне „Дневникът на един луд“ Театър „Кредо“ отбелязва 5-та годишнина от създаването на спектакъла по Гогол.
23 ноември 2020 ЗА 15-ГОДИШНИНАТА НА “КАКВОТО НАПРАВИ ДЯДО” НИНА ДИМИТРОВА НА СЪЩАТА СЦЕНА, НА КОЯТО Я ИГРА ЗА ПЪРВИ ПЪТ Постановката е имала над 200 представления на 4 езика, участвала е в над 50 международни фестивала.
20 ноември 2020 Credo Theater Shows Andersen’s Play 15 Years after Its Premiere "The fact that I managed to preserve this performance for 15 years makes me happy," Nina Dimitrova, the engine of the Credo Theater, actor and director of the play told Radio Sofia.
19 ноември 2020 ДВАМА БЕЛИ КЛОУНИ И ЕДНА ПРИКАЗНА ИЛЮЗИЯ Двама бели клоуни и една приказна илюзия – режисьорът Нина Димитрова и актьорът Димитр Несторов за юбилейните 15 години на постановката „Каквото направи дядо, все е хубаво”. Една снежна комедия, определяна като „шедьовър за загубения рай”.
16 ноември 2020 ТЕАТЪР „КРЕДО“ ПРАЗНУВА 15 ГОДИНИ С НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ Националното юбилейно турне на театър „Кредо“ със спектакъла „Каквото направи дядо, все е хубаво“ се осъществява с подкрепата на Министерство на културата. До момента спектакълът гостува на тазгодишното издание на фестивала „Забранено за възрастни“ в Смолян,след това се игра в Русе, Силистра и Добрич. През ноември юбилеят ще бъде отбелязан в Театър 199 „Валентин Стойчев“, партньор на „Кредо“ и копродуцент на спектакъла.

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите. Повече информация »

Разбрах